Lördag

Oj vad jac var trött igår! Efter skolan så var jag med några kompisar sedan åkte jag med familjen in till stan och åt middag på grill med en vän till familjen. Det var trevligt men OJOJOJ vad trött jag var, så idag sov jag väldigt länge.
Nu ska jag väcka familjen och Sedan ska vi gå och köpa frukost på ett fik som heter Park Café!

XOXO HILMA


Godnatt!

Idag så har jag haft 5 prov! Varav ett av dom gjorde jag och Sofie tillsammans, det blir ett lite tråkigt inlägg är väldigt trött!
Hur har ni haft det idag då? :)


sleeptime

Holaaa, ligger i sängen och ska precis sova! Idag hade vi bara två lektioner, sen åkte vi till tekniska muséet! Det var kul, vi behövde först svara på några frågor, men det gick fort! Sen fikade vi och lekte i lekrummen haha..! Och sist såg alla en 4D film, där stolarna rörde sig och allt! Haha, var ganska kul men annorlunda! Jaa det var väl min dag! Skulle egentligen dansat ikväll, men mådde inte så bra.. Har sjukt ont i halsen :/ och måste vara helt frisk tills helgen för då har jag balettföreställningar!!
Men ska sova nu, så jag blir av med det här halsontet någon gång!..
Xoxo sofie

Utsikten från mitt fönster idag! Fin solnedgånggg!


Måndag

Okej så mina favvo artister är ONE DIRECTION, som jag har träffat och spenderat de bästa 25 minuterna i mitt liv med!
CHER LLOYD för hon är bara så otroligt cool och man får en kick av hennes attityd fyllda musik!
BECKY G som inte är så känd än men hon har gjort massor av bra låtar, som är absolut sjukt bra!
JUSTIN BIEBER som jag har gillat super länge kommer fortfarande ihåg nät jag för första gången lyssnade och tittade på one time! Så bra, han har utvecklat sig mycket innom musiken and I love it!!
TAYLOR SWIFT hon är ju bara gudomligt bra!
DEMI LOVATO hon är så stark och har en då otrolig röst och inspererande melodier och texter!
RIZZLE KICKS grymma låtar med ett roligt och grymt bra sound
ED SHEERAN han är ju så bra och när man är lite ledsen eller någonting så är hans musik så "förstående"

Jag har många favvosar men min absoluta favoriter är One Direction


söndag

Hellooo, kom hem från dansen för en stund sen. Idag har jag mest pluggat och slappat förutom det. Skönttt, men i morgon är det måndag.. Blää helgen går ju för fort! Men vi ska till tekniska muséet typ halva dagen så det är lugnt ändå! :) hörs sen!


Godmorgon alla barn!

Hejsan, fortsatt sjuk men idag gäller det att plugga på så att man inte är helt borta när man kommer tillbaka!
Igår då hade vi middag, eller mamma och Mattias hade det medans jag satt uppe på mitt rum och tittade på Pretty Little Liars, dom ät då sjukt läskigt men också bra fast mest läskigt! Sofie, Sara och Smilla. S:ARN :').Älskar PLL så jag måste fortsätta titta eftersom det är väldigt bra även om man helst vill stänga av och krypa ner i sängen med tusentals av oläskiga gosedjur! Hahah
Men det var allt!
XOXO HILMA


Yeey

Fick idag veta att vi bär oss av till London och JULSHOPPAR snart, sjukt taggad!
Och varje gång man åker till London hoppas man alltid att man kommer "råka" springa på någon i One Direction, mina favvosar! Det hade ju inte varit helt fel! Bara "oj hej, Liam! Kul" och sen bara haft lyckorus resten av året!


Sent ikväll

Hej, Idag så har jag och mamma varit och bytt däck på bilen, det var väldigt odramatiskt och tråkigt till skillnad från förra däck-byte.
Jag är fortsatt sjuk men kämpar på med grejer jag missat så imorgon blir det lite mera plugg, fast det går väldigt trögt. Sååå tråkigt och jobbigt med "läxor"
XOXO Hilma


LOL

Filmen LOL är den bästa filmen jag någonsin sätt!
Det är en bra historia, bra musik och bra skådespelare! Och lite romance såklart, jag älskar den så sjukt mycket!!


Love It

Heejsan, här kommer lite inspererande citat!


mitt rum

Några bilder på lite detaljer i mitt rum :) ganska gamla bilder men whatever. vad tycks? 
 
 

teenager posts

Älskar teenager posts, kan sitta och läsa dom hur länge som helst, och alla stämmer verkligen!
 
 
 

nature

några gamla arkivbilder. har inte så mycket att skriva om!.. kollar på tv just nu, har inga läxor tills imorgon i alla fall, skönt! Hade no och matteprov idag, tror det gick helt ok.. 
hörs senare, bye!
 

nailpolish

några nagellack jag fick i födelsedagspresent, tycker dom passar bra nu med lite typ juliga färger!
vad tycker ni? :)

collage

Ett collage jag gjort med lite random inspirationsbilder från weheartit.com! har den som bakgrund på min dator. :) 
 

Tjoo

Är hemma sjuk igen, det suger men sånt är livet..
Igår fick jag veta att vi skulle ha No och Matte prov, så då blev det pluggapluggaplugga som jag fick ha som "aktivitet" sen nästa dag så fick jag feber så de blev det inget prov för mig..
Nu tittar jag på Keeping Up With Kardashians, vilket kommer vara dagens roligaste aktivitet.
XOXO Hilma


pluggpluggplugg

Tar en paus från pluggandet just nu.. ugh är jättetrött, inte precis sugen på matte och no. oh well, det måste göras! Imorgon är det en låååång skoldag som vanligt, suck. Men ska försöka hinna göra några tidsinställda ikväll så läggs dom ut under dagen imorgon! 
 
mmm jordgubbar.. :') gammal bild från i somras!

skolan

Heeej, nu sitter vi i skolan o väntar på att franskan ska börja.. Sen har vi bara svenska o sen slutar viii wohoo! Skolan har varit så seg idag.. Har typ 74928 matte och no prov imorn🔫 tråkigt inlägg.. men men vi hörs sen!
Xoxo sofie


concert

Heej, just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör typ ingenting. ska snart äta middag! ugh, orkar inte skolan just nu.. mycket läxor..  och det kommer bara bli ännu mer läxor och framför allt PROV sen sista veckorna innan jul.. well well, bara att kämpa på I guess! 
längtar så mycket till jullovet! och framför allt till FEBRUARI för då ska jag, Hilma och några andra kompisar till LONDOOON och gå på två av one directions konserter! herregud, kommer bli såå kul..! :')
hörs later, ciaooo 
gammal random bild haha. 

plugg..

Heej, just nu sitter jag och pluggar no, matte och engelska.. Tråååkigt! Men är typ klar snart, säger vi haha..
Men nu måste jag fortsätta, byee!


Godmooorgon

Hejsan, hoppas alla har sovit gott! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart gå till skolan.. Usch känns så tråkigt med en hel lång skoldag..

En lite bild på när jag var i Dubai, I Dubai Mall i en godis affär, som var gigantisk!


night night

Nu ligger jag i sängen och ska precis sova, kom hem från dansen för ett tag sen och sen har jag pluggat en del! Tänkte bara uppdatera innan jag ska sova! Vi hörs imorgon, godnatt!

Haha, en bild på mig i Venedig när det var översvämning..


Lördag

I lördags var jag på middag hos en i min klass och det var även en annan i min klass där, super trevligt med mycket skratt! Mycket folk är alltid roligt. Vi kom hem väldigt sent så man somnade på en gång!


HOLA

Hej, Idag har det varit studiedag! Det är ju alltid bra, fast just denna studiedag blev misslyckad!
Jag och Sofie skulle träffas men var tvungen att ställa in det för att gå till doktorn där jag tog tio blodprov.. Helt sjukt. Efter det var jag helt yr och konstig och kommer antagligen va det imorgon också.. Sedan så Pluggade jag och nu ikväll så har jag varit och firat min kompis, som blev 15 bast idag!! Stor pojke nu.. Haha
Det var min studiedag!
XOXO Hilma


Life Is What You Make It

Hej, idag är jag hemma från skolan med 39 graders feber och förkylning.. Känns ju sådär om vi säger så. Sitter i mitt rum och känner mig otroligt sugen på att åka till London och shoppa, sen när det närmar sig julafton lite mer så är det otroligt mysigt I London. Pluss Ben's cookies är det godaste kak-stället i världen. HELT fantastiskt goda kakor! Vi får väl se vad som händer,ska fråga mamma och Mattias om vi ska åka dit snart!
XOXO Hilma


studiedag

hejsan hejsan, sry för lite dålig uppdatering! I dag hade vi studiedag, gud vad skönt! På en måndag liksom, som är värsta dagen på veckan! och så var det skönt att vara ledig nu dagen efter min födelsedag! 
Idag har jag varit i stan med några kompisar, vi åt lunch o gick i några affärer! mys! 
Nu ska jag snart på dans, om typ 10 min! 
ciaoooo
födelsedagstårta! nomnom
 
 

födelsedag

Heej! Idag fyller jag 14 år! Har fått frukost på sängen och paket precis som det ska vara :) Sen har jag dans lite senare idag. skriver sen, byeee!


Take Me Home

Nu ligger jag i sängen med one directions nya album i lurarna. Det är så stört bra! Ska snart sova, börjar 8.00 imorgon med idrott...kill me. Fast vet inte om jag ska vara med på den, är så förkyld..! Är typ alltid det, suck. Men men, vi hörs imorgon! Puss

Yumyum starbucks, ÄLSKA!


fall


Några skogs/höstbilder som är några veckor gamla.
Jag tog dem när vi var i Nora, en liten mysig stad där vi har kompisar. Tänkte bara att de passade lite bra nu på hösten, och har typ inget annat att skriva om ändå haha.. well well. see yaaa

iphone bird

Det här söta lilla skalet till min iPhone köpte jag nu på höstlovet när jag var i Venedig. Hittade det i en jätteliten affär och den kostade nästan ingenting! bra köp tycker jag, är nöjd med det! :)

lipgloss

Här är en bild jag tog för någon vecka sedan på några av mina läppglans hehe. De kommer bland annat från SEPHORA, Victoria's secret, FACE och H&M!
Tog bilden med min pappas kamera, Canon EOS 5D :)

hot chocolate

Det är verkligen höstväder idag, kallt och regnigt, usch. Så när jag kom hem från skolan gjorde jag lite varm choklad. Den här juliga chokladen köpte jag på Harrods förra året när jag var i London, den smakar heaven! 
Men eftersom det är så mörkt ute är det svårt att ta bra bilder, därav den dåliga kvaliten.. 
 

 

Godnatt!

Hejsan, nu är klockan mycket och det börjar väl bli dags att gå och lägga sig.. Fast kan inte riktigt sluta titta på "the mentalist". Man blir beroende av att bara titta en lite stund och sen råkar jag ju även veta att efter denna show så är det "sex in the city" så man blir väl kvar framför tv:n ett tag till.
Liten fin mening här nedan 


Äntligen

Okej lite pinsamt försökt logga in jätte länge och inte kom in här på våran blogg och så visar det sig att jag glömde skriva @ ? Hur dum får man vara? Men så är det när man är sjuk!


summer

Saknar sommaren!.. fast jag vill samtidigt ha jul..haha
xoxo sofie


But you're perfect to me..

 
Min favoritlåt atm! Herregud vad bra den är.. ååh längtar verkligen tills deras album Take Me Home kommer ut!
 

christmas

Eftersom det snart är jul tänkte jag bara göra ett litet inspirationsinlägg med jul/vinterbilder! 
Alla bilder är från weheartit.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

you'll never love yourself half as much as I love you

Hellooo, är ganska stressad just nu, har dans och ska åka om typ 10 min! Har 3 timmar idag, jazz och balett.. lite segt för jag är jätte trött..
Det börjar bli så mörkt ute SÅ tidigt nu..! men men. längtar så till JULEN!  Mysigaste tiden på året :) 
smoothieee
 

godnatt!

Holaaa, just nu ligger jag i sängen, ska sova strax. Skola imorn igen, seeegt.. har varit såå skönt med höstlov, jag har varit i venedig o sen bara varit hemma (: well well nu måste jag sova, börjar 8.10 imorn.. Ciaooo


Venedig - bildbomb

 
 
 
 
 
 
översvämning haha ..
 
 
xoxo sofieee